Produkter Produkter Konto Konto Kassan Kassan

Beställning
Du beställer via vår e-butik. Du måste ha en fast adress i Sverige för att få köpa varor. Vill du få varor levererade till annat land än Sverige, kontakta oss för vidare handläggning. Är du under 18 år ska beställningen vara godkänd av målsman. Vi bekräftar beställningen genom skriftlig orderbekräftelse till din e-postadress.

Priser
Alla priser är i Svenska kronor och inkluderar gällande moms. Du kan i butiken välja om varorna ska visas utan moms. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående meddelande, dock ej på lagd order.

Frakt
Leverans sker med posten, om inte posten leverererar direkt till dig, får du själv hämta ut varorna på postens utlämningställe, du får en avi eller ett sms var du kan hämta varan. Fri frakt inom Sverige.

Betalning med faktura

klarna_faktura_liten 

Betala med faktura. Betalningsvillkor 14 dagar. Fakturan sänds till dig när du mottagit varan. Den aktiveras samma dag som den skickas till dig, så du har 14 dagar att betala den från och med att du mottagit varan.
Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.
Vid val av faktura tillkommer en faktureringsavgift av 29 kr inkl moms.
 

Betalning med Payson

 Payson_20100511

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar,
Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.
Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik
.
Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.
Ingen avgift tillkommer för detta betalningsalternativ.

Leveranstid
Leverans sker normalt sett 3-4 dagar efter att du gjort din beställning. Leveranstiden kan dock variera.

Garanti
Vi lämnar 2 års garanti på våra varor om inget annat anges, dock med undantag för förbrukningsvaror Garantin gäller om någon vara, trots normal användning, skulle gå sönder. Garantin gäller från inköpsdatum och omfattar reparation av fabrikations- och materialfel. Kvitto skall uppvisas vid garantianspråk. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Reklamation
Vid fel på vara ska du skriftligt reklamera varan till oss.
BEPE Trading
Östra Ladubacksgatan 6C
732 32 Arboga
En utförlig felbeskrivning skall också bifogas reklamationen. Inga garantiarbeten får påbörjas utan vårt tillstånd.

Tillgång
Vi reserverar oss för begränsad tillgång samt slutförsäljning av vissa varor.

Returer
Returer accepteras endast efter särskild överenskommelse. Frakt till oss i samband med retur betalas av dig om inte annat överenskommits.

Transportskada
Transportskador skall du omgående anmäla till transportören och till oss.
Var noga med att kontrollera att allt gods är oskadat vid mottagandet.
Om kartongen/ytteremballage är skadad eller det finns misstanke att godset kan vara skadat skall du göra en notering på fraktsedeln på chaufförens/varuutlämnarens kopia.
Om möjligt tag gärna ett foto för bevis.

Äganderätt
Vi förbehåller sig äganderätten till varorna tills dess full betalning erhållits.

Falska beställningar
Alla falska beställningar kommer att polisanmälas. Vi kommer att göra vårt yttersta för att bistå polisen i utredningsarbetet.

Expeditionsavgift
Vi tar inte ut någon expeditionsavgift. (undantag se outlösta paket)

Outlösta paket
Vi förbehåller oss rätten att debitera dig de faktiska kostnaderna för frakt och returfrakt, expeditionskostnad etc. om beställda paket inte löses ut, såvida inte du utövat lagstadgad eller annan rätt att frånträda avtalet. (se Ångerrätt).

Ångerrätt
Du har rätt att ångra ditt köp, inom 14 dagar från den dag då du tagit emot varorna du köpt. Återbetalning sker av varans pris. För att göra detta måste du informera oss att du vill ångra ditt köp och omgående returnera produkten i originalskick och i sin ursprungliga förpackning. Du står själv för returkostnad och risk. Vi kommer att betala tillbaka vad du har betalat för produkten. Återbetalningen kommer att ske senast inom 30 dagar efter att vi har mottagit produkten. Villkoren i detta avtal begränsar inte dina rättigheter enligt gällande konsumentlagstiftning. Denna punkt omfattar inte företagskunder.

Tryckfel
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och felaktigheter i produktblad och på hemsidan.