Produkter   » KNIVAR » Produkt
Grillbestick Arcos

Grillbestick Arcos


Grillbestick Arcos

Grillbestick Arcos

Grillbestick Arcos

Grillbestick Arcos består av 6 st Knivar och 6 st gafflar i grillutförande. Tillverkade av rostfritt stål med lamellträhandtag.

Knivarna är tillverkade av rostfritt stål med en hög andel tillsatt krom ger dem möjlighet att en nivå på 48 HRc hårdhet. Sammansättning: 0,30% kol (C); 13,70% krom (Cr); 0,30% magnisium (Mn); 0,20% kisel (Si).

Handtagen är tillverkade av lamellträ, impregnerade med fenolharts. Vattenbeständiga och tål maskindisk men mår bäst av handdiskning.

Handtag   Lamellträ
Blad   Rostfritt stål
Bladlängd kniv   110 mm
Gaffel   90 mm

 

Arcos grillbestick


 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

Grillbestick Arcos

Grillbestick Arcos består av 6 st Knivar och 6 st gafflar i grillutförande. Tillverkade av rostfritt stål med lamellträhandtag. Knivarna är tillverkade av rostfritt stål med en hög andel tillsatt krom ger dem möjlighet att nå en nivå på 48 HRc hårdhet. Handtagen är tillverkade av lamellträ, impregnerade med fenolharts. Vattenbeständiga och tål maskindisk men mår bäst av handdiskning.
Arcos grillbestick
Arcos grillbestick
Artnr: 377700
Fabrikat: Arcos
925 kr/st
Share |
Arcos

Tillbaka

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28