Produkter   » KNIVAR » Produkt
Santokukniv Arcos 180 mm Natura

Arcos santokukniv 180 mm Natura

Santokukniv Arcos 180 mm Natura

Santokukniv Arcos 180 mm Natura är en santokukniv som är är en universal asiatisk kniv med ett brett, rakknivvasst skäregg. Ordet Santoku är ett japanskt ord som betyder "tre dygder", perfekt för kött, fisk och grönsaker. Den kännetecknas av sin perfekta balans och knivskarp kant. Håligheter på vardera sidan av skäreggen medger mindre friktion vid kapning och livsmedel fastnar mindrebladet.

Santokukniv med träskaft, robust stål och en attraktiv design.

Bladet är tillverkat av NITRUM smitt rostfritt stål. Bladet är extremt hårt, har en överlägsen skärförmåga och erbjuder hög motståndskraft mot rost och slitage.

Utmärkande för Natura-serien är formen av handtaget. Personliga former med djärva linjer. Handtag av ädelt rosenträ med en utmärkt finish.

Rostfritt stål Cutlers nitar garanterar hög motståndskraft mot korrosion.

Diskas för hand och torkas torr på en gång efter diskningen.

Handtag   Rosenträ
Blad   NITRUM® smitt rostfritt stål
Bladlängd   180 mm

 

Arcos  santokukniv

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

Santokukniv Arcos 180 mm Natura

Santokukniv Arcos 180 mm Natura är en santokukniv som är är en universal asiatisk kniv med ett brett, rakknivvasst skäregg. Ordet Santoku är ett japanskt ord som betyder "tre dygder", perfekt för kött, fisk och grönsaker. Den kännetecknas av sin perfekta balans och knivskarp kant. Håligheter på vardera sidan av skäreggen medger mindre friktion vid kapning och livsmedel fastnar mindre på bladet
Santokukniv Arcos 180 mm Natura
Santokukniv Arcos 180 mm Natura
Artnr: 155810
Fabrikat: Arcos
715 kr/st
Share |
Arcos

Tillbaka

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28