Espressomaskin Gaggia Classic

Espressomaskin Gaggia Classic

Espressomaskin Gaggia Classic

Espressomaskin Gaggia Classic är en espressomaskin med vilken du gör en riktigt god kopp kaffe. Med Gaggia Classic kan du göra en utsökt espresso eller cappuccino. Espresson bryggs genom att vatten, som värmts upp till rätt temperatur, pressas genom ett speciellt finmalet kaffe.

Med en tidlös design och kompromisslös kvalitet får du en perfekt espresso. Gillar du cappuccino så är det här maskinen för dig. Espressomaskin Gaggia Classic har nämligen också mjölkskummare. 

Produktfakta

- Effekt: 1426 Watt
- Pumptryck: 15/9 bar
- Vattentank: 2,1 liter
- Vikt 9 Kg
- Hölje: Borstat rostfritt stål
- Mått (h/b/d/): 360/230/240 mm

 

 

Espressomaskin Gaggia Classic

Espressomaskin Gaggia Classic är en espressomaskin med vilken du gör en riktigt god kopp kaffe. Med Gaggia Classic kan du göra en utsökt espresso eller cappuccino. Espresson bryggs genom att vatten, som värmts upp till rätt temperatur, pressas genom ett speciellt finmalet kaffe. Med en tidlös design och kompromisslös kvalitet får du en perfekt espresso. Gillar du cappuccino så är det här maskinen för dig, den har nämligen också mjölkskummare.
Espressomaskin Gaggia Classic
Espressomaskin Gaggia Classic
Artnr: 141015
Fabrikat: Gaggia
3995 kr/st
Mer information: Svensk Bruksanvisning Gaggia Classic
Share |
Gaggia

Tillbaka

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28