Espressomaskin Gaggia Evolution Silver

Espressomaskin Gaggia Evolution Silver

Espressomaskin Gaggia Evolution Silver

Espressomaskin Gaggia Evolution Silver är en espressomaskin med vilken du gör en riktigt god kopp kaffe. Med espressomaskin Gaggia Evolution Silver kan du göra en utsökt espresso eller cappuccino. Stilren design och pålitlig kvalitet får du med Gaggia Evolution en bra espressomaskin till ett bra pris. Ångfunktion för mjölk och filterhållare i kromad mässing. Integrerad och löstagbar vattentank på 1.5 liter.

- Effekt: 1425 watt/15 bar
- Vikt: 6.1 kg
- Hölje: ABS-plast
- Vattentank: 1.5 liter
- Färger: Silvergrå
- Mått (h/b/d): 340/220/270 mm

Espressomaskin Gaggia Evolution Silver

Espressomaskin Gaggia Evolution Silver är en espressomaskin med vilken du gör en riktigt god kopp kaffe. Du kan du göra en utsökt espresso eller cappuccino. Stilren design och pålitlig kvalitet får du med Gaggia Evolution en bra espressomaskin till ett bra pris. Ångfunktion för mjölk och filterhållare i kromad mässing. Integrerad och löstagbar vattentank på 1.5 liter.
Espressomaskin Gaggia Evolution Silver
Espressomaskin Gaggia Evolution Silver
Artnr: 161501
Fabrikat: Gaggia
2695 kr/st
Mer information: Svensk Bruksanvisning Gaggia Evolution
Share |
Gaggia

Tillbaka

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28