Produkter   » KAFFE » Produkt
Kaffe Arcaffé Gorgona

Kaffe Arcaffé Gorgona

Kaffe Arcaffé Gorgona

Kaffe Arcaffé Gorgona är en blandning är uppkallad efter en av öarna i den toscanska skärgården 3 mil utanför Livorno.
Blandningen består av 85% Arabica och 15% Robusta för de som föredrar en bestämd smak.
Två olika Arabicabönor från Brasilien som genomgått olika processer, tvättad och otvättad, ingår i blandningen. Övriga komponenter är två olika indiska sorter, en Arabica Plantation A och en Robusta Parchment AB, speciellt utvalda för och av CSC.
En balanserad blandning med intensiv kropp, lätt syrlig och en unik arom av kryddor. Den intensiva smaken lämnar efter sig en lång angenäm eftersmak av lakrits.
Denna blandning innehåller endast kaffe certifierat av "CSC - Certified Speciality Coffee Association of Italy" - alla förpackningar är försedda med numrerade holografiska etiketter för att förhindra förfalskningar.

Kaffe Arcaffé Gorgona

Kaffe Arcaffé Gorgona är en blandning är uppkallad efter en av öarna i den toskanska skärgården 3 mil utanför Livorno. Blandningen består av 85% Arabica och 15% Robusta för de som föredrar en bestämd smak. Två olika Arabicabönor från Brasilien som genomgått olika processer, tvättad och otvättad, ingår i blandningen. Övriga komponenter är två olika indiska sorter, en Arabica Plantation A och en Robusta Parchment AB, speciellt utvalda för och av CSC.
Kaffe Arcaffé Gorgona 6 x 1000 gram
Kaffe Arcaffé Gorgona 6 x 1000 gram
Artnr: G1000x6
Fabrikat: Arcaffé
Pris: 1794 kr/sats

Vårt Pris
Pris: 1525 kr/sats
Kaffe Arcaffé Gorgona 12 x 500 gram
Kaffe Arcaffé Gorgona 12 x 500 gram
Artnr: G500x12
Fabrikat: Arcaffé
Pris: 1988 kr/sats

Vårt Pris
Pris: 1622 kr/sats
Share |
Arcaffé

Tillbaka

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28