Produkter   » KAFFE » Produkt
Kaffe Arcaffé Meloria

Kaffe Arcaffé Meloria

Kaffe Arcaffé Meloria

Kaffe Arcaffé Meloria är en  blandning som har fått namnet efter Meloriagrunden, en grupp med klippor som reser sig ur Liguriska havet 4 km utanför Livorno.
Den här blandningen är gjord för dem som föredrar en markerad smak. Arabica dominerar med 75%, större delen otvättad, kombinerad med en tvättad Robusta av högsta kvalitet som ger blandningen några av dess egenheter.
Meloria har en långvarig tjock crema och tack vare den höga andelen otvättat kaffe får den en stark smak med komplett kropp. Den noga utvalda indiska Robustan ger en diskret vaniljarom och en ihärdig eftersmak av choklad.
Denna blandning innehåller endast kaffe certifierat av "CSC - Certified Speciality Coffee Association of Italy" - alla förpackningar är försedda med numrerade holografiska etiketter för att förhindra förfalskningar.

Kaffe Arcaffé Meloria

Kaffe Arcaffé Meloria är en blandning som har fått namnet efter Meloriagrunden, en grupp med klippor som reser sig ur Liguriska havet 4 km utanför Livorno. Den här blandningen är gjord för dem som föredrar en markerad smak. Arabica dominerar med 75%, större delen otvättad, kombinerad med en tvättad Robusta av högsta kvalitet som ger blandningen några av dess egenheter. Meloria har en långvarig tjock crema och tack vare den höga andelen otvättat kaffe får den en stark smak med komplett kropp. Den noga utvalda indiska Robustan ger en diskret vaniljarom och en ihärdig eftersmak av choklad.
Kaffe Arcaffé Meloria 6 x 1000 gram
Kaffe Arcaffé Meloria 6 x 1000 gram
Artnr: ME 1000x6
Fabrikat: Arcaffé
Pris: 1554 kr/sats

Vårt Pris
Pris: 1321 kr/sats
Kaffe Arcaffé Meloria 12 x 500 gram
Kaffe Arcaffé Meloria 12 x 500 gram
Artnr: ME 500x12
Fabrikat: Arcaffé
Pris: 1668 kr/sats

Vårt Pris
Pris: 1418 kr/sats
Share |
Arcaffé

Tillbaka

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28