Produkter   » KAFFEKVARNAR » Produkt
Kaffekvarn Baratza Encore

Kaffekvarn Baratza Encore


Kaffekvarn Baratza Encore

Kaffekvarn Baratza Encore

Kaffekvarn Baratza Encore

Kaffekvarn Baratza Encore

Kaffekvarn Baratza Encore

Kaffekvarn Baratza Encore är en kaffekvarn för att mala kaffe av professionell kvalitet hemma. Baratza kaffekvarn har ett koniskt malverk och är långsamt roterande för att bevara kaffebönornas arom och smak. 40 malningsgrader ger rätt malning för alla typer av kaffe.

Den frontmonterade pulsknappen på Baratza Encore kaffekvarn gör det enkelt att mala kaffet direkt i ett filterhandtag. Utloppet är designat att passa alla typer av filterhandtag.

Det stora spannet och noggrannheten för inställning av malningsgrad är imponerande. Det finns 40 inställningar från finmalet till grovmalet. Ett unikt kalibreringssystem eliminerar variationerna i tillverkningen, vilket resulterar i identisk funktion för varje individuell kvarn.

Produktfakta

40 Inställningar.
450 varv/minut.
Koniska malskivor
Effekt 100W
Bönbehållare: 250 g
Timermalning eller Grind On Demand
Lätt att rengöra.

Mått:
Höjd: 356 mm
Bredd: 127 mm
Djup: 152 mm  
Vikt: 3.1 kg

Sänds fraktfritt inom Sverige

 

 

Kaffekvarn Baratza Encore

Kaffekvarn Baratza Encore är en kaffekvarn som mal kaffe av professionell kvalitet hemma. Den har 40 inställningar vilket ger rätt malning för alla typer av kaffe. Kaffekvarnen har en pulsknapp som gör det enkelt att mala direkt i filterhandtaget. Den har en bönhållare på 250 g. Den mal med 450 varv per minut för att bevara kaffebönornas arom och smak.
Kaffekvarn Baratza Encore
Kaffekvarn Baratza Encore
Artnr: 004857
Fabrikat: Baratza
1995 kr/st
Mer information: Produktblad Baratza Encore
Svensk bruksanvisning Baratza Encore
Share |
Baratza

Tillbaka

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28