Produkter   » KNIVAR » Produkt
Kockkniv Arcos 240 mm Kyoto

Kockkniv Arcos 240 mm Kyoto

Kockkniv Arcos 240 mm Kyoto

Kockkniv Arcos 240 mm Kyoto är en kockkniv med brett blad, slät kant, stabil och stark. Kniv för professionella och amatörkockar, för skivning och hackning av grönsakerHåligheter på vardera sidan av skäreggen medger mindre friktion vid kapning och livsmedel fastnar mindre på  bladet.

Kockkniv med en ergonomisk design, minimalistiska linjer och överlägsen styrka i kombination med exklusivitet för sin dubbel slipat blad.

Kyoto-serien är smidd i ett stycke av härdat, exklusivt och högkvalitativt NITRUM® stål.

Styrkan i handtaget och dess design kombinerat med färgen på metallen, med sin kontrasterande svart, ger denna modell en touch av klass och elegans.

Tillverkad av smitt rostfritt stål och polyoxymetylen (POM). Kyoto knivarna har en vacker yta, är tvättmedel resistenta och har en hög tolerans för slitage samt motståndskraft mot höga och låga temperaturer (-40ºC till 150ºC).

Tål maskindisk, men det bästa är att diska för hand och torka torrt på en gång efter diskningen.

Handtag   Polyoxymethylene (POM)
Blad   NITRUM® smitt rostfritt stål
Bladlängd   240 mm

 

Arcos kockkniv

 

 

 

 
 
 
 

 

Kockkniv Arcos 240 mm Kyoto

Kockkniv Arcos 240 mm Kyoto. Kockkniv med brett blad, slät kant, stabil och stark. Kniv för professionella och amatörkockar, för skivning och hackning av grönsaker.
Kockkniv Arcos 240 mm Kyoto
Kockkniv Arcos 240 mm Kyoto
Artnr: 178400
Fabrikat: Arcos
1495 kr/st
Share |
Arcos

Tillbaka

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28