Produkter   » SHOPPINGVAGNAR » Shoppingvagn RG » Produkt
Shoppingvagn Rolser RG Lider Röd

Shoppingvagn Rolser RG Lider Röd


Shoppingvagn Rolser RG Lider Röd

Shoppingvagn Rolser RG Chassi

Shoppingvagn Rolser RG Lider Röd

Shoppingvagn enkel och stabil basmodell, konstruktion med större hjul gör att den går att använda i lätt terräng och snömodd.

Shoppingvagn Rolser RG Lider Röd är en shoppingvagn med 2 st stora hjul i enkel och praktisk design. Shoppingvagnen Rolser RG har ram i aluminium och underdelen går att vika ihop. På grund av sin enkla konstruktion är den inte hopfällbar.

Väskan går att ta loss och kan då användas som en vanlig väska. Väskan är tillverkad i skinnimitation och stängs med dragkedja och har ett mindre fack för småsaker.

Enkel, stabil, shoppingvagn i basmodell.

Se även Logic RG, samma modell som RG men, den är hopfällbar för enkel förvaring hemma i garderoben och lättare få in i bilen. Logic RG är även försedd med en smart krok som gör att du slipper lägga shoppingvagnen i kundvagnen när du handlar utan kan hänga den på utsidan.

3 års garanti.

Mått och specifikationer

Färg

Röd

Väskans volym

40

liter

Väskans mått

40x53x19

cm

Höjd

106

cm

Bredd

41

cm

Djup

32,5

cm

Rek lastvikt

25

kg

Max lastvikt

50

kg

Vikt

2,6

kg

 

Sänds fraktfritt inom Sverige

Shoppingvagn Rolser RG Lider Röd

Shoppingvagn Rolser RG Lider Röd är en shoppingvagn med 2 st stora hjul i enkel och praktisk design. Shoppingvagnen Rolser RG har ram i aluminium och underdelen går att vika ihop. Väskan går att ta loss och kan då användas som en vanlig väska. Väskan är tillverkad i skinnimitation och stängs med dragkedja och har ett mindre fack för småsaker.
Shoppingvagn Rolser RG Lider Röd
Shoppingvagn Rolser RG Lider Röd
Artnr: 2949281
Fabrikat: Rolser
1085 kr/st
Share |
Rolser

Tillbaka

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28