Produkter   » SITTSÄCKAR » Sittsäck påfyllning
Sittsäck påfyllning

Sittsäck påfyllning

Sittsäck påfyllning av EPS kulor (frigolitkulor) för att få bästa sittkomfort. Kulorna är av storleken EPS 60 vilket innebär en snittstorlek på ca 2 mm i diameter. Storleken på kulorna är mindre än genomsnittet och är noga utvald för att ge bättre komfort. De är hårt komprimerade och går därför inte ihop utan håller formen länge. Innehållet kan inte angripas av bakterier eller mikroorganismer som t.ex. rötsvamp eller mögel. Påfyllningen suger inte åt sig vätska eller fukt. Kulorna har brandklass F (är alltså inte brandfarliga), och innehåller inte några allergiframkallande ämnen.

Sittsäckar som använts några år behöver påfyllning.

Sänds fraktfritt inom Sverige

Sittsäckar Refill är extra påfyllning till sittsäckar eller saccosäckar.
från 595 kr

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Sittsäckar Refill
Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Sittsäckar Refill
Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Sittsäckar Refill
Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Sittsäckar Refill
Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28