Köpvillkor för internetboden

Beställning

Du beställer via vår e-butik. Du måste ha en fast adress i Sverige för att få köpa varor. Är du under 18 år ska beställningen vara godkänd av målsman. Vi bekräftar beställningen genom skriftlig orderbekräftelse till din e-postadress.

Priser

Alla priser är i Svenska kronor och inkluderar gällande moms. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående meddelande, dock ej på lagd order.

Frakt

Leverans sker med posten eller DHL, om inte fraktaren leverererar direkt till dig, får du själv hämta ut varorna på fraktarens utlämningställe, du får en avi eller ett sms var du kan hämta varan. Fri frakt inom Sverige.

Betalning Klarna Checkout

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Vilka betalsätt som erbjuds dig kan variera och också beroende på Klarnas kreditbedömning. De vanligaste betalningsmetoderna är dock faktura, delbetalning, kort, banköverföring eller annan direktbetalning. Allt är lika säkert.

Betalning med Payson (avgift 0 kr)

 Payson_20100511

Betalning med Payson (lång version) Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se
Ingen avgift tillkommer för detta betalningsalternativ.

Leveranstid

Leverans sker normalt sett 3-4 dagar efter att du gjort din beställning. Leveranstiden kan dock variera.

Garanti

Vi lämnar 2 års garanti på våra varor om inget annat anges, dock med undantag för förbrukningsvaror Garantin gäller om någon vara, trots normal användning, skulle gå sönder. Garantin gäller från inköpsdatum och omfattar reparation av fabrikations- och materialfel. Kvitto skall uppvisas vid garantianspråk. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Företagsinformation

Internetboden ägs av:

BEPE Trading
Hamngatan 32 A
652 25 Karlstad

Organisationsnummer: 5210106638
Företaget innehar F-skattesedel

Reklamation

Vid fel på vara ska du skriftligt reklamera varan till oss.

BEPE Trading
Hamngatan 32 A
652 25 Karlstad

Eller skicka ett mail till info@internetboden.se

En utförlig felbeskrivning skall också bifogas reklamationen. Inga garantiarbeten får påbörjas utan vårt tillstånd.

Tillgång

Vi reserverar oss för begränsad tillgång samt slutförsäljning av vissa varor.

Returer

Returer accepteras endast efter särskild överenskommelse. Frakt till oss i samband med retur betalas av dig om inte annat överenskommits.

Transportskada

Transportskador skall du omgående anmäla till transportören och till oss.
Var noga med att kontrollera att allt gods är oskadat vid mottagandet.
Om kartongen/ytteremballage är skadad eller det finns misstanke att godset kan vara skadat skall du göra en notering på fraktsedeln på chaufförens/varuutlämnarens kopia.
Om möjligt tag gärna ett foto för bevis.

Äganderätt

Vi förbehåller sig äganderätten till varorna tills dess full betalning erhållits.

Expeditionsavgift

Vi tar inte ut någon expeditionsavgift. (undantag se outlösta paket)

Outlösta paket

Vi förbehåller oss rätten att debitera dig de faktiska kostnaderna för frakt och returfrakt, expeditionskostnad etc. om beställda paket inte löses ut, såvida inte du utövat lagstadgad eller annan rätt att frånträda avtalet. (se Ångerrätt).

Ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp, inom 14 dagar från den dag då du tagit emot varorna du köpt. Återbetalning sker av varans pris. För att göra detta måste du informera oss att du vill ångra ditt köp och omgående returnera produkten i originalskick och i sin ursprungliga förpackning. Du står själv för returkostnad och risk. Vi kommer att betala tillbaka vad du har betalat för produkten. Återbetalningen kommer att ske senast inom 14 dagar efter att vi har mottagit produkten. Villkoren i detta avtal begränsar inte dina rättigheter enligt gällande konsumentlagstiftning. Denna punkt omfattar inte företagskunder.

Tryckfel

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och felaktigheter i produktblad och på hemsidan.

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28