Espressomaskin Graef ES95

Espressomaskin Graef ES95

Espressomaskin Graef ES95

Espressomaskin Graef ES95 med allt du behöver för att göra gott kaffe. Högt pumptryck, koppvärmare och ånga så att du alltid får en god kopp kaffe. Det lackade aluminiumet och rostfria stålet ger ett gediget utseende. En kompakt espressomaskin med rejäl kraft och med dubbla pumpar och dubbla termoblock för effektiv uppvärmning av vattnet. Mjölkskummare som är vridbar 360 grader för enkel användning. Inställningsbar vattenmängd så att du får en kopp kaffe precis så som du vill ha den. Med maskinen medföljer även en mjölkbehållare, skummare till mjölk, stamp, kaffesked och ett rengöringskit.

Produktfakta

- Effekt: 2200 W
- Dubbla termoblock
- Dubbla pumpar.
- Pumptryck espresso: 15/9 bar
- Pumptryck ånga: 6 bar
- Vikt: 10,9 kg
- Vattentank: 3,0 liter
- Hölje: Aluminium/rostfritt stål
- Färg: Silver
- Mått (h/b/d): 375/320/335 mm
- Energisparläge

 

Espressomaskin Graef ES95

Espressomaskin Graef ES95 med allt du behöver för att göra gott kaffe. Högt pumptryck, koppvärmare och ånga så att du alltid får en god kopp kaffe. Det lackade aluminiumet och rostfria stålet ger ett gediget utseende. En kompakt espressomaskin med rejäl kraft och med dubbla pumpar och dubbla termoblock för effektiv uppvärmning av vattnet. Mjölkskummare som är vridbar 360 grader för enkel användning. Inställningsbar vattenmängd så att du får en kopp kaffe precis så som du vill ha den. Med maskinen medföljer även en mjölkbehållare, skummare till mjölk, stamp, kaffesked och ett rengöringskit.
Espressomaskin Graef ES95
Espressomaskin Graef ES95
Artnr: ES95
Fabrikat: Graef
6995 kr/st
Share |
Graef

Tillbaka

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28