Produkter   » SITTSÄCKAR » Sittsäck Bautakudde » Produkt
Sittsäck Bautakudde solgul

Sittsäck Bautakudde solgul

Sittsäck Bautakudde solgul

Sittsäck Bautakudde solgul är en Svensktillverkad sittsäck med skön design i det mjuka och mycket tåliga materialet Bävernylon. Sittsäcken finns i flera färger. Storleken är 175 x 140 cm. Den torkas lätt av med våt trasa. Sittsäcken är fylld med frigolitkulor i snittstorlek 2 mm. Den är försluten med dragkedja och stark kardborre.
En favorit framför TV:n, i spelhörnan eller barnrummet.
För användning inomhus.

Sänds fraktfritt inom Sverige

Sittsäck Bautakudde solgul

Sittsäck Bautakudde solgul är en Svensktillverkad sittsäck med skön design i det mjuka och mycket tåliga materialet Bävernylon. Sittsäcken finns i flera färger. Storleken är 175 x 140 cm. Den torkas lätt av med våt trasa. Sittsäcken är fylld med frigolitkulor i snittstorlek 2 mm. Den är försluten med dragkedja och stark kardborre. För användning inomhus.
Sittsäck Bautakudde solgul
Sittsäck Bautakudde solgul
Artnr: KUDDESOLGUL
Fabrikat: Bautakudde
1595 kr/st
Share |
Bautakudde

Tillbaka

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28