Produkter   » KNIVAR » Produkt
Skärpstav Arcos 250 mm

Skärpstav Arcos 250 mm

Skärpstav Arcos 250 mm

Skärpstav Arcos 250 mm behövs för med tiden blir en kniv tråkig att använda, om man inte skärper den. Med hjälp av en skärpstav av stål kan man med jämna mellanrum återställa slöa knivar tillbaka till rakbladsskärpa.

Arcos skärpstav är tillverkad stål-legering med en tuff syntetiskt handtag, utformat för ett säkert grepp. Den passar perfekt i handen.

 

Handtag   Polypropylene
Blad   Kolstål
Bladlängd   250 mm

 

En vass kniv är säkrare ...

Att håll dina knivar vassa är väsentligt för en säker hantering av dem. En vass kniv är säkrare eftersom det skär enkelt och precist.

 Arcos skärpstav


 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

Skärpstav Arcos 250 mm

Skärpstav Arcos 250 mm behövs för med tiden blir en kniv tråkig att använda, om man inte skärper den. Med hjälp av en skärpstav av stål kan man med jämna mellanrum återställa slöa knivar tillbaka till rakbladsskärpa. Arcos skärpstav är tillverkad stål-legering med en tuff syntetiskt handtag, utformat för ett säkert grepp. Den passar perfekt i handen.
Skärpstav Arcos 250 mm
Skärpstav Arcos 250 mm
Artnr: 278400
Fabrikat: Arcos
205 kr/st
Share |
Arcos

Tillbaka

Nyheter RSS för Nyheter

Shoppingvagnar Nyhet 2017

Nu finns massor av 2017 års nyheter från Rolser shoppingvagnar. Cerice har snabbt blivit den mest populära shoppingvagnen.
2017-05-25

Nyheter Rolser i samarbete med Castejón

Ett samarbete mellan Rolser och den kände Spanske konstnären Johan Castejón har resulterat till 2 st häftiga shoppingvagnar. Läs mer här på internetboden.se
2016-06-10

Shoppingvagnar

Shoppingvagnar Rolser Internetboden har blivit utsedd till återförsäljare av Rolser shoppingvagnar. Ett mycket brett sortiment och som alltid från Internetboden - Fraktfritt!
2015-01-31

Robust Barnstol nu i grått

Robust barnstol! En tidlös klassiker! Bli ägare till originalet! Finns nu även i grått!
2014-11-28